Nyári napközis tábor indult a Szegedi SZEFO zrt. Tavasz utcai székhelyén

2020. június 23. - 06:13

A Szegedi SZEFO zrt. központi székhelyén, a Tavasz utcában június 15-től nyári táborozási lehetőséget biztosítunk munkatársaink gyermekei részére 3 éves kortól kisiskolás korig.

Az egykori technológia hatalmas területén kialakított csoportszobákban szakképzett dolgozók vigyáznak a gyerekekre, és szerveznek számukra különböző foglalkozásokat egész nap.

  • rugalmas nyitvatartás – a szülők munkaidejéhez alkalmazkodva vigyázunk a gyermekekre
  • egész nyáron igénybe vehető napközis tábor
  • térítésmentes (étkezések biztosítása gyermek számára szülő feladata)
  • jelentkezési lap kitöltésével bármikor lehet jelentkezni

Kedves Munkatársunk!

Számodra is nehézséget okoz a gyermekfelügyelet megszervezése a nyári szünetben? Ha gyermeked már betöltötte a 3. életévét, egy jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhetsz a napközi táborra.

Gondolj csak bele, mennyivel nyugodtabban lehet úgy dolgozni, hogy tudod, a gyermeked tőled csupán néhány méternyire játszik, étkezik, alszik szakképzett felnőttek felügyeletében, biztonságban. Nem kell reggel korábban kelni és rohanni, hogy a gyereket bevidd a bölcsődébe, óvodába, és még időben be is érj a munkahelyedre. Együtt jöhettek, a munka végeztével pedig már indulhattok is haza.

Érdeklődni Vigh Edina Baba-Mama visszatérés a munkába munkáltatói koordinátornál, ill. az ott dolgozó két kolléganőnél személyesen a volt Technológián vagy a 128-as melléken lehet.

Chance logo


A termék az ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított rendszerben készült

Fogyatékosság-Barát Munkahely