Nyugdíjas találkozó

2019. július 05. - 11:18

2019. június 4-én nyugdíjas találkozóra várta volt dolgozóit a Szegedi SZEFO zrt.
A nyugdíjas munkatársak közül többen is a Tavasz utcai - akkoriban még Szegedi Fonalfeldolgozó Vállalatnak nevezett - üzemben kezdték a nagybetűs életet, majd innen mentek nyugdíjba.

Az ünnepi találkozón a Szegedi SZEFO zrt. vezetői köszöntötték az egykori munkatársakat, és megköszönték nekik mindazt az erőfeszítést és munkát, amit évtizedeken át a vállalatért és egymásért tettek, és aminek eredményeként felépült mindaz, amit az utánuk jövő generáció átvehetett és továbbfejleszthetett.
A nyugdíjas kollégák – mintha osztálytalálkozóra érkeztek volna – meghatottan és örömmel üdvözölték régi ismerőseiket, nemcsak a találkozón, hanem az üzemlátogatáson is. A különböző üzemegységeket bejárva rácsodálkoztak a változásokra is, hiszen jó néhányan közülük már évek óta nem jártak régi munkahelyükön. A régi, szép emlékek felidézésével, majd az aktív nyugdíjas életről, de különösen a gyerekekről, unokákról, dédunokákról meséléssel gyorsan el is szaladt az idő.
A meghitt és vidám hangulatban eltöltött találkozó, mely a zrt. vezérigazgatójának kezdeményezésére Gáthy Etelka titkárság vezető szervezésével valósult meg, olyan jól sikerült, hogy a jelenlévők elhatározták egy nyugdíjas klub létrehozását és további találkozók szervezését.

Chance logo


A termék az ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított rendszerben készült

Fogyatékosság-Barát Munkahely