Manapság gyakran lehet hallani családbarát munkahelyekről. De mitől is lesz valóban család- és gyermekbarát egy munkahely? Milyen intézkedésekkel segítheti egy vállalat a kisgyermekes munkavállalóit? Többek között például a rugalmas foglalkoztatással, ha lehetővé teszi, hogy a munkavállaló részmunkaidőben vagy távmunkában dolgozhasson.

A Szegedi SZEFO zrt. központi székhelyén, a Tavasz utcában június 15-től nyári táborozási lehetőséget biztosítunk munkatársaink gyermekei részére 3 éves kortól kisiskolás korig.

Az egykori technológia hatalmas területén kialakított csoportszobákban szakképzett dolgozók vigyáznak a gyerekekre, és szerveznek számukra különböző foglalkozásokat egész nap.

  • rugalmas nyitvatartás – a szülők munkaidejéhez alkalmazkodva vigyázunk a gyermekekre
  • egész nyáron igénybe vehető napközis tábor
  • térítésmentes (étkezések biztosítása gyermek számára szülő feladata)
  • jelentkezési lap kitöltésével bármikor lehet jelentkezni

Vigh Edina, Baba-Mama visszatérés a munkába munkáltatói koordinátor beszámolója

Már javában folynak az előkészületek az idei Mikulás-napra. Szorgos kezek csomagolják a sok-sok csokimikulást, szaloncukrot, mogyorót és a gyermekek életkorának megfelelő készségfejlesztő játékokat, karácsonyi kifestőket, színes ceruzákat. Az ünnepséget szervező Vigh Edina elmondása szerint idén közel 120 csomag kerül összeállításra a 0-7 éves kor közötti gyermekek és nagyobb testvéreik részére.

A Szegeden dolgozók gyermekei részére szervezett Mikulás-ünnepség 2019. december 4-én délután 16.00 órakor kezdődik a Szegedi SZEFO zrt. Központi székhelyén, a Tavasz utcában. Sok szeretettel várjuk ide a Bérkert utcai telephelyen dolgozókat is gyermekeikkel!

Az ünnepség kezdete előtt, 14.30 órától közös mézeskalács díszítésre várják a szervezők a gyerekeket.

A Szentesi és Hódmezővásárhelyi fióktelepeken szintén 2019. december 4-én délután kezdődik az ünnepség.

A Makói fióktelepen pedig 2019. december 7-én érkezik a Mikulás.

Chance logo


A termék az ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított rendszerben készült

Fogyatékosság-Barát Munkahely