2020. október 07. - 08:03

Állásajánlat

A Szegedi SZEFO zrt. az alábbi munkakörökbe várja a szakmai végzettséggel és gyakorlattal rendelkező álláskeresőket:

  • Betanított sík- és körkötő
  • Betanított félkész- és készáru vasaló
  • Betanított szabász-teregető
  • Betanított varró

Jelentkezni Társaságunk Humánerőforrás- és Szervezetfejlesztési Osztályának e-mail címére (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) megküldött önéletrajzzal lehetséges. Kérjük, tüntesse fel önéletrajzában vagy levelében a megpályázni kívánt munkakört.

További információkért, kérjük, bátran keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám:   +36-62-554-054/130

A SZEFO Magazin jelen lapszámában a három vagy ennél is több kisgyermeket nevelő munkatársainkkal készültek interjúk. Elsősorban arra kerestünk válaszokat, kinek hogyan sikerül összeegyeztetni a munkahelyi és magánéleti, családi kötelezettségeit.


De bemutatunk irodalomban, művészetekben jártas, tehetséges munkatársakat és alkotásaikat is: elolvashatjuk egyikük novelláját, és megcsodálhatjuk másik munkatársunk zsírkrétával készült rajzait.


Beszámolunk egy szakmai kiállításról, egy divatbemutatóról és néhány nagyon jól sikerült rendezvényről, egy csapatépítő tréningről és a már hagyománnyá vált Mikulás-ünnepségről, amelyen igazán megható pillanatokat sikerült megörökítenünk gyermekekről és szüleikről egyaránt.


A koronavírus miatti rendkívüli helyzetben sajnos nem állt módunkban korábban megjelentetni az újságot nyomtatásban. Kérjük, fogadják szeretettel, forgassák, olvassák az online megjelenő magazinunkat!

Manapság gyakran lehet hallani családbarát munkahelyekről. De mitől is lesz valóban család- és gyermekbarát egy munkahely? Milyen intézkedésekkel segítheti egy vállalat a kisgyermekes munkavállalóit? Többek között például a rugalmas foglalkoztatással, ha lehetővé teszi, hogy a munkavállaló részmunkaidőben vagy távmunkában dolgozhasson.

A Szegedi SZEFO zrt. központi székhelyén, a Tavasz utcában június 15-től nyári táborozási lehetőséget biztosítunk munkatársaink gyermekei részére 3 éves kortól kisiskolás korig.

Az egykori technológia hatalmas területén kialakított csoportszobákban szakképzett dolgozók vigyáznak a gyerekekre, és szerveznek számukra különböző foglalkozásokat egész nap.

  • rugalmas nyitvatartás – a szülők munkaidejéhez alkalmazkodva vigyázunk a gyermekekre
  • egész nyáron igénybe vehető napközis tábor
  • térítésmentes (étkezések biztosítása gyermek számára szülő feladata)
  • jelentkezési lap kitöltésével bármikor lehet jelentkezni

Chance logo


A termék az ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított rendszerben készült

Fogyatékosság-Barát Munkahely